GÃ¥ til indhold Åben navigation Luk navigation
Blogindlæg

Dansk erhvervsliv mangler væksthormon

Jeg har været i IT-branchen i snart 20 år. Det er næsten to årtier, hvor jeg på tætteste hold har oplevet, hvordan teknologiske tigerspring ændrer måden vi interagerer, arbejder og lever med hinanden i dag.

Det er en branche, hvor udvikling og innovation ikke bare er buzzwords, men helt centrale beskæftigelsesområder, der har rodfæstet sig i IT-virksomhedernes DNA – det er blevet den kanin, vi alle sammen løber efter.   

Vækst kræver viden
Med udvikling følger også vækst. Væksten åbner dørene til det internationale marked for virksomheder i dansk erhvervsliv. Men det kommer ikke bare af sig selv, for vækst kræver viden – både fagligt med hinanden i branchen og på tværs af landegrænser. 

Og i Danmark er vi for dårlige til at udnytte de muligheder, vi har inden for vidensdeling og datakommunikation. Få virksomheder prioriterer deres internetforbindelser, når de vurderer deres eget viden- og innovationspotentiale. Og det er en fejl.

 

I dag er fibernettet uomtvisteligt den sikreste og mest stabile løsning, når danske erhvervs-virksomheder skal vidensdele samt sende og modtage store mængder værdifuld data. Og hvis vi som nation skal vækste, og ikke bare blindt overdrage verdens økonomiske tyngdepunkt til Asien, så kræver det handling ­– ikke kun blandt virksomheder, men også hos os som udbydere. Og det kræver ansvar. 

Det ansvar tager vi gerne på os.

Som statsleverandør og en af Danmarks største udbydere af fiberløsninger skal Nianet drive både holdninger og ansvar i den helt rigtige retning.

En retning, der sætter skub i den digitale udvikling, og som markant forbedrer danske virksomheders konkurrencedygtighed i det internationale perspektiv.

På den måde får vi produceret det nødvendige væksthormon, som det danske erhvervsliv så desperat har brug for.  

Live Chat Software