GÃ¥ til indhold Åben navigation Luk navigation
Case

Appstract

Appstract er en koncern forretning med en række store og mellemstore virksomheder som kunder. Appstract er i dag 16 mand og har ambitioner om at vokse til en 25-30 mand inden for det kommende års tid.

"Den løsning som vi var på udkig efter, var en fiberforbindelse som leverede høj performans og høj sikkerhed generelt og i den forbindelse fandt vi et godt match hos Nianet som leverede på alle tre parametere" fortæller Kim Løwert - Partner Appstract.   

Appstract havde behov for en stabil partner og det mente de at de kunne få hos Nianet.

"Grunden til at vi valgte Nianet, var fordi de er en af Danmarks største leverandører og derudover er vi bekendt med, at Nianet har en redundant backbone, som sikre leverance tid - som er ekstrem vigtig for os på tværs at landet.

Løsningen hos Nianet gør at vi har tryghed i hverdagen som sikre, at vi kan levere overfor vores kunder - så de er glade og vi er glade.

Fremtiden i Appstract ser lys ud. Vi har nogle kraftige vækstmål her for 2016, hvor vi har behov for en partner som kan følge med og understøtte vores vækst på driftdelen og her har vi blandt andet kigget på nogle af Nianets andre produkter.

Vi har været rigtig glade for at have Nianet som partner. De har understøttet vores forretning indtil videre og det regner vi kraftigt med at de også kommer til fremadrettet.

Vi kan derfor varmt anbefale Nianet til andre virksomheder, som også befinder sig i vækstfasen" fortæller Kim Løwert - Partner Appstract.

Video case Appstract - Klik HER

Derudover kan du læse mere om Nianets fiberforbindelse HER eller                            kontakte os på 70 20 87 33.

 

 

Live Chat Software