GÃ¥ til indhold Åben navigation Luk navigation
Case

Meebox

Udfordring:
Som IT-virksomhed er Internet-forbindelsen til både vores kontorer og datacentre rygraden af vores daglige drift. Vi har søgt en løsning som kunne kombinere Fiber-Internet til vores kontorer med direkte opkobling til vores data-centre hos både Nianet og andre leverandører i en simpel og stabil opsætning.

Løsning:
Nianets kompetente salgsafdeling leverede et gennemført tilbud på en samlet løsning af vores behov for Fiber-internet og 2nd site Co-location, og beskrevet hvordan dette teknisk kan kobles sammen med vores øvrige aktiviteter, til fordel for både os og vores kunder – alt sammen til en meget konkurrencedygtig pris.

Projekt-afdelingen sørgede efterfølgende for en overskuelig og godt planlagt leveranceproces, hvor løsningen blev leveret til aftalt tid og efter aftalte specifikationer.

Resultat:
Vi er meget tilfredse med både Fiber-internet på vores kontorer og i vores data-centre, der fungerer stabilt og efter hensigten, ligesom Co-location er topmoderne og følger alle forskrifter for sikkerhed og driftsstabilitet.

Vi er glade for at have valgt Nianet som samarbejdspartner.

 

Kontakt Erik Varn Semey for yderligere information på 29 69 83 86 eller evs@nianet.dk

Live Chat Software