Odense Kommune

JBR_OdenseKommune_stort.jpg

Odense Kommune har netop gennemgået en stor omlægning og optimering af samtlige dataforbindelser i kommunen og har nu masser af kapacitet.

Læs mere

BilZonen.dk

bilzonen_stor.jpg

BilZonen fik etableret et 100 % virtuelt miljø til deres server-setup i samarbejde med Nianet med minimal vedligeholdelse som resultat.

Læs mere

FTZ Autodele & Værktøj A/S

FTZ_stor.jpg

FTZ er en effektiv forretning i rivende vækst, som distribuerer reservedele ud til landets værksteder. Nianet leverer fibernettet, som binder de 48 afdelinger sammen.

Læs mere

Dantherm Filtration

Dantherm_stor.jpg

Dantherm Filtration har været kunde hos Nianet siden 2006 og får leveret både fiberforbindelser og housing-faciliteter.

Læs mere

Billund Kommune

Billund_stort.jpg

Billund Kommune havde brug for øget sikkerhed samt en ny netværksløsning til at binde kommunens mange afdelinger og institutioner sammen.

Læs mere

Copydan

Copydan_stort.jpg

Copydan skulle flytte til nyt domicil og vurderede i den forbindelse mulighederne for at føre deres servermiljø mere up-to-date og øge sikkerheden.

Læs mere

Zentropa

Zentropa_web_stort.jpg

Zentropa havde brug for at kunne sende store filmfiler til Sverige til digital efterbehandling uden at skulle være nervøs for, om noget går tabt undervejs.

Læs mere

Berendsen Textil Service

Berendsen.jpg

Berendsen skulle forbinde hele 27 lokationer fordelt rundt om i Danmark med hurtig og pålidelig dataforbindelse samt have centraliseret serverne

Læs mere
Live Chat Software