GÃ¥ til indhold Åben navigation Luk navigation
Nyhed

ET JULEEVENTYR I SKYEN

Data var tilgængelig som aldrig før, og der kom stadig mere og mere af den. Men den voksende mængde data bragte ikke kun liv og glade dage med sig.

Dataserverne var stablet til loftet og at finde mere plads til opbevaring af den voksende data, var som at fælde et juletræ med en synål – en umulig opgave.

Men da de voksende datamængder fik hverdagen til at se sortest ud, kom tre engle til syne fra en sprække i den overskyede himmel. De betragtede IT-landskabet og den voksende data med bekymring, og sagde med klare stemmer i kor: ”Det er i julens ånd, at vi giver plads på jorden. Således også i himlen. Brug derfor vores skyer til at give plads, og opbevar her, hvad I behøver”.

Hele IT-Danmark så op mod skyerne i himlen, sendte deres data samme vej – og tog imod englenes befaling som løsningen på alle deres problemer.

En løsning som i dag har fået navnet cloud-teknologi – og som gør opbevaringen af data til en leg.

Så hvem siger, at teknologi kun har sin gang på jorden?

VI HAR JULEGAVEN TIL DINE KRITISKE DATA

 

 

Backup af data er i dag helt afgørende for langt de fleste virksomheder – og derfor kan du nu sikre dig den bedste julegave til dine data med 6 måneders gratis Virtual Backup, når du køber Private Cloud hos Nianet.

 

Med Virtual Backup får du en løsning, der er nem at administrere og som hurtigt sikrer dine kritiske data.

 

FÅ MERE VIDEN OM VIRTUAL BACKUP OG BOOK VORES SPECIALIST ERIK VARN SEMEY

PÅ EVS@NIANET.DK ELLER 29698386 

TAK FOR ET VELLYKKET IT SECURITY SUMMIT

 

Den 16. november afholdt Nianet et særdeles vellykket Annual IT Security Summit på Langelinie Pavilionen i København.

 

Dagens inspirerende talere og deltagere sørgede for, at dagen blev en succes – og indsatsen fra start til slut har uden tvivl gjort en positiv forskel for dansk IT-sikkerhed.

 

Vi vil gerne sige tak for denne gang – og på gensyn til næste år.

Tør du prøve kræfter med it-chefens væreste dag?

Alle de gode råd og erfaringer fra årets IT Security Summit har du nu mulighed for at teste i praksis. Oplev de største IT-trusler helt tæt på, og find ud af, om du overlever IT-chefens værste dag.

 

Sikkerhedstrusler bliver et større og større problem.

DDoS-angreb, Ransomware og dårlig medarbejdersikkerhed er sikkerhedstrusler, som stadig rammer flere og flere virksomheder.

 

SÅ KAN DU KÆMPE DIG IGENNEM IT-CHEFENS VÆRSTE DAG?

Kæmp dig igennem farlige it-angreb og se om du overlever.

Prøv spillet her

Live Chat Software