GÃ¥ til indhold Åben navigation Luk navigation
Nyhed

Nianet står bag 40 gigabit forbindelser til stor gamingfestival

Når et stort gamingarrangement i Fredericia Messecenter finder sted til Oktober, hvor 5000 unge skal spille computerspil i godt to døgn, er det Nianet som står bag leveringen af intet mindre end to 40 gigabit forbindelser.

Det nye samarbejde mellem NetParty Fyn og Nianet skal sikre, at de 5000 unge mennesker uforstyrret kan spille computer.

Dette skal specielt ses i lyset af, at der ved sidste års arrangement var op til flere problemer medinternetforbindelsen.

Formålet med de to 40 gigabit forbindelser har derfor været, at etablere en mere stabil internetforbindelse som ikke svigter ved dette års arrangement.

Arrangementet er et af de største LAN-arrangementer i verden og med flere tusinde deltagere stilles der høje krav til både stabilitet og datahastigheder

Her til udtaler Jesper Witt "Med Nianet som partner får vi ikke blot en solid internetforbindelse, men indgår også i et stærkt teknisk partnerskab med Nianet, hvor Nianet stiller personale til rådighed både før og under NPF. Det betyder, at vi i fællesskab får opsat en løsning, der sikrer de meget specielle behov, der er til NPF,"     

Hos Nianet er man også meget begejstret for samarbejdet.

"NPF har et helt specielt behov, hvor det er afgørende at internettet virker hundrede procent i den weekend, hvor eventet finder sted. Opgaven er helt unik, og det er sjældent, der er krav om så stor en kapacitet, så vi glæder os at kunne stille vores ekspertise til rådighed og sammen med NPF løfte den store og komplekse opgave," siger adm. direktør i Nianet, Rasmus Helmich.

Læs hele artiklen hos ITWatch

Live Chat Software