Nyhedsoversigt

Nianet opkøber aktiviteterne i Zen Systems og styrker dermed sin position inden for datakommunikationsleverancer til det offentlige og private virksomheder. Opkøbet kommer kort tid efter, at Nianet genvandt aftalen som eneleverandør af dataforbindelser til staten. Med overtagelsen af Zen Systems bliver såvel kundevolumen som medarbejderkompetencer yderligere styrket.

Læs resten her

Nianet er genvalgt som eneleverandør af dataforbindelser til staten frem til 2020. Dermed fortsætter Nianet med at betjene bl.a. ministerier, forsvaret og politiet med hurtige og stabile fiberforbindelser de kommende fem år.

Læs resten her

Efterspørgslen på datacenter-ydelser stiger, og især efter at Apple satte fokus på lille Danmark for nylig i forbindelse med placering af et datacenter i Jylland, er der kommet større fokus på vores kolde klima i nord som ideelt til datacentre. Det kolde klima kræver mindre energi til nedkøling, og strømmen i de skandinaviske lande er stabil, og det er yderst attraktivt for et datacenter.

Læs resten her

Nianet offentliggør et årsregnskab for 2014, som for 6. år i træk viser kraftig vækst i et stærkt konkurrencepræget marked med faldende priser. Nianet har i løbet af året fokuseret kraftigt på at blive en stærkere udbyder af cloud- og it-services samt på fortsat udvidelse af fibernettet.

Læs resten her

I går holdt vi et eksklusivt seminar i Falkoner Biografen for vores kunder, hvor vi ud over en forrygende forpremiere på filmen Kingsman holdt to spændende oplæg om cloud services, herunder business continuity som bl.a. omfatter backup og disaster recovery. Læs her i korte træk om det yderst vigtige emne. 

Læs resten her

Microsoft har meddelt, at de pr. 14. juli i år stopper al support af det 10 år gamle operativsystem Windows 2003, hvilket betyder, at der ikke længere bliver lukket huller og udbedret fejl ved systemet. Det anslås, at der er mere end 60.000 serverinstallationer med dette system i dag, og for disse vil det være fornuftigt allerede nu at begynde at tænke på en opgradering til en nyere version, som er fuldt supporteret, og dermed ikke udgør en sikkerhedsrisiko i virksomhederne efter 14. juli.

Læs resten her

Lige før jul kunne Nianet tilføje en ny titel til rækken, nemlig EMC Gold Partner. Der findes kun tre Gold Partners i Danmark i alt, så det er naturligvis noget, vi er meget stolte af. For at opnå dette niveau kræves bl.a. rigtig mange certificeringer og kurser, og vores konsulenter har knoklet på for at gennemføre alt, så vi med rette kan kalde os eksperter inden for consolidate (SAN-infrastruktur) og BRS (backup og restore). 

Læs resten her

I dag har vi premiere på en ny lille film om cloud services og Virtuelt Datacenter hos Nianet. Se hurtigt og overskueligt i filmen, hvordan du nemt kommer i skyen med din virksomhed og oplever en masse fordele såsom fleksibilitet og besparelser i både tid og penge. Se den herunder og husk at vælge HD, god fornøjelse.

Læs resten her

For lige over et år siden indviede vi vores nyeste datacenter sammen med nyt hovedkontor i Glostrup ved København. Mange kunder har siden hen været forbi og se det flotte center, og mange er heldigvis også flyttet ind. Rent faktisk etablerede vi dette efterår et nyt serverrum for at kunne imødekomme efterspørgslen. Datacentret er bygget til at kunne udvides efter behov, hvilket holder energiforbruget nede, da det dermed ikke er nødvendigt med strøm, køling osv. i de områder, der ikke benyttes. Derudover har det den fordel, at hvis en kunde ønsker et helt serverrum, så er det muligt at være med til at designe rummet præcis efter egne ønsker, så man opnår den fleksibilitet og frihed, som man ville have ved at bygge sit eget datacenter, men til en langt mindre kost. 

Læs resten her

Den 10. december inviterer vi til en teknisk workshop målrettet it-ansvarlige, der enten er bruger af Virtuelt Datacenter eller overvejer at købe løsningen. Vi gennemgår mulighederne med løsningen og deler ud af tips og tricks til den bedste udnyttelse.

Læs resten her

Den 4. november afholdes EMC Forum 2014 i Terminalerne i Nordhavnen. På konferencen bliver du opdateret på industri-trends og innovation gennem cloud, storage, Flash, Big Data, IT-as-a-Service og IT-sikkerhed. 

Læs resten her

Hele sommeren har vi kørt en kampagne bestående af 5 forskellige mails med hver sit tema under fællestitlen "Vidste du...". Der er kommet mange nye kunder og medarbejdere til bl.a. i forbindelse med opkøbet af Syskon i foråret, så der er meget nyt at fortælle om Nianet.

Læs resten her

Pressemeddelelse den 13. maj 2014: Mere end noget andet, så er DIX’en (The Danish Internet eXchange) symbolet på fortid og fremtid for internettet i Danmark. Det var det første officielle sted i Danmark, hvor internetsøgning og mail-beskeder kunne krydse fra én internetudbyder til en anden og er stadig der, hvor de største mængder af national trafik udveksles. Nu etablerer DIX’en sig i Jylland med det mål at bidrage med øget trafik og hurtigere internet til jyderne, som dermed slipper for at købe kapacitet til Købehavn.

Læs resten her

Pressemeddelelse, den 5. maj 2014: Nianets lancerer nu public cloud tjenester i forlængelse af Nianets eksisterende forretning med et af landets største erhvervsfibernet og fem datacentre. Udviklingen af tjenesterne har stået på siden 2013 og lanceringen falder naturligt i forlængelse af Nianets køb af Syskon, som har tilført Nianet 21 højtcertificerede eksperter inden for cloud og virtualisering.

Læs resten her

Pressemeddelelse, den 7. april 2014: Nianet A/S har den 7. april købt konsulenthuset Syskon A/S i Allerød. Med købet følger Syskons 21 erfarne infrastrukturkonsulenter, som får en central rolle med at accelerere Nianets forretning inden for drift, outsourcing og cloud-tjenester.

Læs resten her

Nianet kan offentliggøre et tilfredsstillende årsregnskab for 2013 med overskud og kraftig vækst for 5. år i træk.

Læs resten her

Flere og flere hjemmesider og it-systemer bliver ramt af angreb, og det kan have store følger i form af tabt omsætning, mistet tillid til din virksomhed og frafald af kunder. Anti DDoS er en nødvendig del af virksomhedens beredskabsplan i en tid, hvor det er blevet meget nemmere at igangsætte angreb.

Læs resten her

I fredags holdt Nianet et brag af en indvielsesfest, som var en fælles fejring af vores nye hovedkontor, nybyggede datacenter samt vores 10 års fødselsdag. Vi takker varmt for det store fremmøde, de mange rosende ord og ikke mindst de mange gaver! Læs her om og se billeder af arrangementet.

Læs resten her

Pressemeddelelse, København den 11. november 2013

Læs resten her

I denne uge kører vi en sommerkonkurrence på vores Facebook-side, hvor du kan vinde en fed lille højttaler, der kan kobles til din telefon eller pc via bluetooth og afspille film eller musik med masser af power.

Læs resten her

Pressemeddelelse: Der er travlt hos Nianet, der leverer fiberbaserede netværk og internetforbindelser til virksomheder, heriblandt Staten som i starten af 2012 gjorde Nianet til deres eneleverandør. For at udnytte den store fremgang tilføres Nianet nu 70 mio. kr. ekstra. Pengene skal bruges til at udnytte Nianets succes til en fordobling af omsætningen inden udgangen af 2016 og for alvor understrege, at Nianet er Danmarks Erhvervsfibernet.

Læs resten her

Vi søger en kompetent og serviceminded driftstekniker til vores 24/7 Operation Center (NOC), som kan indgå i et kompetent 1st level netværksteam

Læs resten her

Nianet søger en Key Account Manager med overbevisende salgskundskaber til vores Wholesale-afdeling, tiltrædelse snarest.

Læs resten her

Vi søger en salgssupporter med stor energi og lyst til at supportere salgsafdelingen. Som salgssupporter hos os bliver du en del af vores salgssupport-team, som supporterer vores account managers i deres bearbejdning af erhvervsvirksomheder i Danmark. LUKKET FOR ANSØGNING

Læs resten her

Vi har brug for at udvide vores salgsteam og søger derfor en Account Manager med overbevisende salgskundskaber til tiltrædelse snarest.

Læs resten her

Kom gratis med Nianet til årets store Cisco-konference! Your Vision Made Possible – årets tema på Cisco Connect, som slår dørene op den 18. april 2013 i Bella Center i København.

Læs resten her

Vidste du, at du også kan få en af markedets bedste sikkerhedsløsninger hos os? Firewall i et enkelt og simpelt setup, som sikrer din virksomheds netværkstrafik og data.

Læs resten her

ANSØGNINGSFRIST ER UDLØBET. I vores døgnbemandede support har vi brug for flere netværksteknikere.

Læs resten her

STILLINGEN ER BESAT. Vi søger lige nu en systemadministrator med VMware-erfaring til vores kontor i Skanderborg. Noget for dig?

Læs resten her

Pressemeddelelse: Nianet A/S afslutter arbejdet med ’Københavnerringene’ og giver hovedstaden fiber-infrastruktur i verdensklasse.

Læs resten her

Om kort tid står et helt nyt serverrum fyldt med rackskabe klar i vores datacenter i Skanderborg, og der bliver bygget på livet løs for at blive færdig.

Læs resten her

Der er i sidste øjeblik fundet en løsning, der medfører, at driften af Skyline-netværket opretholdes i beskåret form til den 30. juni 2012. Det var ellers meddelt, at netværket lukkede helt ned d. 1. juni kl. 16, men med den nye løsning ser det ud til, at kunder med Skyline-forbindelser har resten af måneden til at finde en anden løsning.

Læs resten her

Nu kan du på få minutter få et godt og lærerigt overblik over, hvordan fibernettet er bygget op, med vores nye video. Fibernettet er komplekst og højteknologisk, men nu er det muligt via levende billeder og illustrationer at få en forståelse af, hvad det er og kan.

Læs resten her

Som kunde hos Nianet har du mulighed for at komme gratis med, når den store Cisco Plus 2012 messe løber af stablen d. 8. marts i Bella Center.

Læs resten her

Nianet kunne i dag melde nyheden ud om den rekordstore ordre til staten, og Børsen greb muligheden for at få uddybet sagen i et interview med adm. direktør Rasmus Helmich på den digitale tv-kanal BørsenTV.

Læs resten her

Pressemeddelelse: Elselskabernes fælles fiberoperatør, Nianet A/S, skal de næste 4 år levere internet og dataforbindelser til ministerier, forsvaret, domstolene m.fl. Kontraktværdien er minimum på 80-90 mio. kroner med potentiale til et trecifret millionbeløb.

Læs resten her

Efteråret har været præget af ekstra travlhed i Nianets store tekniske afdeling, hvor der har været fokus på styrkelse af operationelle processer til fordel for vores kunder.

Læs resten her

Nianet på mobilen

23-11-2011

I oktober lancerede vi en mobilversion af vores nye kundeportal i form af en app til både iPhone, iPad og Android. Er du kunde hos os, så hent den med det samme og prøv den af.

Læs resten her

Virksomhedernes behov for hurtige dataforbindelser i høj kvalitet stiger støt i takt med, at fx videokonferencer og IP-TV vinder mere og mere frem, og forretningsmuligheder via nettet udvikles.

Læs resten her

I maj og juni har det været muligt at prøve en Virtuel Server hos os i 3 måneder gratis. Rigtig mange har benyttet sig af muligheden for at teste, hvordan sådan en løsning kan fungere i deres virksomhed, og derfor har vi valgt at forlænge tilbuddet, så endnu flere får chancen for at komme med i Nianets virtuelle datasky.

Læs resten her

Vi er i gang med en større udvidelse af vores tekniske afdeling og søger derfor de bedste folk i branchen.

Læs resten her

Vi søger til fuldtidsstilling en kompetent og engageret økonomimedarbejder – fortrinsvis til debitorbogholderiet. OBS! Ansøgningsfristen er overskredet.

Læs resten her

Nianet søger en Account Manager til vores hovedkontor i Glostrup med overbevisende salgskundskaber til tiltrædelse snarest. Noget for dig?

Læs resten her

Pressemeddelelse: Nianet åbner som de første i Danmark op for videokonferencer som en cloudtjeneste til erhvervskunder og forbereder samtidig infrastrukturen til to-vejs HD-videokommunikation for privatkunder.

Læs resten her

Nianet kan i dag offentliggøre et årsregnskab for 2010 med overskud for andet år i træk. Dette sker til trods for en kraftig vækst, hvor Nianet har investeret i både opkøb af Fuzion og udvidelse af medarbejderstaben for at imødekomme kundernes stigende behov for fiberydelser.

Læs resten her

STILLINGERNE ER BESAT. Lige nu søger vi to nye Account Managers til vores afdelinger i Skanderborg og Glostrup. Noget for dig?

Læs resten her

STILLINGEN ER BESAT. Nianet søger en datateknikerelev med specialet Infrastruktur til en nyoprettet elevstilling, hvor du i løbet af elevperioden kommer rundt i alle vores tekniske afdelinger.

Læs resten her

Nianet og it-infrastrukturselskabet ATEA har indgået et strategisk samarbejde, som fremadrettet vil stille begge selskaber stærkere i markedet for hele og integrerede datakommunikationsløsninger.

Læs resten her

Spar penge, øg sikkerheden og få grønnere samvittighed når du skifter dine dedikerede servere ud med en virtuel server fra Nianet.

Læs resten her

Lige ved motorvejen tæt på Skanderborg troner Nianets nye datacenter på en lille forhøjning. Det er ikke et hvilket som helst datacenter, det er et datacenter som er bygget med omtanke for alt lige fra miljø til sikkerhed og æstetik.

Læs resten her

Ansøgningsfristen er udløbet.

Læs resten her

Eik Bank måtte bukke under i sidste uge, da de ikke formåede at skaffe kapital nok til at holde sig kørende, dette har dog ikke betydning for Nianets drift.

Læs resten her

Nianet afholdte onsdag reception for de nye lokaler og datacenter i Jylland.

Læs resten her

Nianets delvist ejede datterselskab Firstcom A/S er for andet år i træk blevet kåret som Gazelle-virksomhed.

Læs resten her

Stemningsrapport og udtrækning af vinder - I denne uge deltog Nianet med en stand på branchens årlige konference Bredbåndsdagene i Bella Center.

Læs resten her

Sig nej til forskelsbehandling - og ja til symmetrisk bredbånd! Med samme hastighed på up- og download slipper du for at forskelsbehandle din data, det går nemlig lige hurtigt, om det er op eller ned.

Læs resten her

Fuzion, som Nianet opkøbte for nylig, er netop blevet udnævnt til Gazelle-virksomhed af dagbladet Børsen. Det er ikke første gang Fuzion opnår denne hæder, så det er særligt imponerende, da ikke mange virksomheder udnævnes flere gange.

Læs resten her

Nianet har i dag opkøbt it-virksomheden Fuzion, der har hovedsæde i Skanderborg.  Med opkøbet får Nianet en betydelig tilstedeværelse i det jyske marked.

Læs resten her

Til vores leveranceafdeling søger vi en ny kollega med primært fokus på levering af DSL/kobberbaserede løsninger. STILLING ER BESAT

Læs resten her

Lige nu kører Nianet en sommerkampagne, hvor vi tilbyder en gratis trådløs failover-forbindelse til alle, der køber en ny fiberforbindelse hos os.

Læs resten her

Vi lancerer nu Managed LAN, som giver dig mulighed for at outsource administration af hele virksomhedens net til os. Vi sørger for en sikker og stabil infrastruktur, så din virksomhed kan fungere effektivt og fokusere på kerneforretningen.

Læs resten her

Nianet kommer nu med et kvalificeret alternativ til det statsejede DIX – Dansk Internet Exchange Point. EnergIX er navnet bag løsningen, hvor landets internetudbydere kan koble sig på Nianets netværk og udveksle data med en sikker, stabil og hurtig forbindelse.

Læs resten her

Nianet søger en salgschef til Østdanmark med tiltrædelse snarest, der ønsker at bidrage til vores vækst med overbevisende salgskundskaber og lederevner. STILLINGEN ER BESAT

Læs resten her

Så er vores nyhedsbrevskonkurrence slut, og vinderen af en lækker Nokia  N97 mini er udtrukket.

Læs resten her

Pressemeddelelse: Nianet præsenterer i dag et årsregnskab, der både indfrier og overstiger forventningerne. I alt omsatte Nianet i 2009 for 197,4 mio. kr., og virksomheden ender med et overskud på 134.000 kr. mod et underskud på 29,8 mio. kr. i 2008.

Læs resten her

Kom gratis til Danmarks største messe for it, som afholdes i Bella Centret til marts. Nianet deltager på messen med en stand, hvor du kan møde vores veloplagte personale, som er repræsenteret fra både salg og teknik.

Læs resten her

Nianet søger en Account Manager hurtigst muligt, der ønsker at bidrage til vores vækst med overbevisende salgskundskaber. STILLINGEN ER BESAT

Læs resten her

IPv6 er landet

25-01-2010

IP-adresser på IPv4 (Internet Protocol version 4) er på verdensplan ved at slippe op, så den næste generation med endnu flere talkombinationer er på banen, og nu tilbyder vi IPv6 i Nianet gratis resten af året.

Læs resten her

Virksomheder er tvunget til at tænke kreativt i disse krisetider for at skære i udgifterne og samtidig optimere, hvor det er muligt.

Læs resten her

Nianet søger kompetente og servicemindede driftsteknikere til vores Network Operation Center (NOC). STILLINGEN ER BESAT

Læs resten her

Brænder du for at udvikle produkter fra idé til lancering? STILLINGEN ER BESAT

Læs resten her

Vil du være en vigtig del af Nianets udvikling inden for levering til vores kunder? STILLINGEN ER BESAT

Læs resten her

Så er konkurrencen om to lækre mobiltelefoner fra Nokia slut og vinderne er udtrukket.

Læs resten her

Nianet A/S indtræder pr. 1. november 2009 som aktionær i FirstCom A/S, som derefter bliver et delvist ejet datterselskab af Nianet A/S.

Læs resten her

Tilmeld dig vores kommende nyhedsbrev og vær med i konkurrencen om to lækre mobiltelefoner, som Nokia lancerer i Danmark om kort tid.

Læs resten her

Computerworld har erfaret, at de danske fiberselskaber er på vej mod en alliance på privatmarkedet, på samme måde som de allerede har gjort længe på erhvervsfronten med Nianet som den samlende enhed. 

Læs resten her

Nianet lancerer i dag nyt website, som i højere grad end det gamle fortæller og viser hvem vi er, og hvad vi står for. Vi håber du vil tage dig tid til en lille rundtur på sitet.  

Læs resten her

Nianet har fra 1. juli 2009 overtaget alle erhvervs- og offentlige kunder efter MidtVest Bredbånd, som gik i betalingsstandsning tidligere på året.

Læs resten her

De danske elfiberselskabers fælles selskab på erhvervsområdet, nianet a/s, har udnævnt ny direktør. Stillingen går til den 37-årige Rasmus Helmich, der kommer fra en nylig position som administrerende direktør for teleselskabet Siminn Danmark A/S

Læs resten her

Markant konsolidering på fiberbredbånd med kapitalforhøjelse på 115 mio kr. i Nianet A/S.

Læs resten her
Live Chat Software