GÃ¥ til indhold Åben navigation Luk navigation
Nyhed

Wi-fi til 50.000 er helt ude i skoven

Netværkstrafikken på Smukfest stiger hvert år og stiller større krav til wi-fi-forbindelser og sikkerhedssystemer.

Alene publikums datamængde stiger med cirka 30 procent om året. Derfor bygger Smukfest i samarbejde med Nianet et it-netværk på størrelse med netværket i en mellemstor dansk kommune.

Nul huller

Netværket sikrer kameraovervågning, elektronisk betaling i alle boder og gratis lynhurtig wi-fi til alle gæster.

Med 1.200 forbundne enheder fordelt over Smukfests tre områder 'Bøgeskoven', 'KærligHeden' og 'Skovlunden' leverer Nianet højhastigheds fibernetforbindelser, og forbinder de omkring 36.000 daglige gæster og 16.000 medhjælpere, musikere og handlende med sociale medier, festival apps, barer, boder og musikprogram – uden huller i dækningen.

“Vi har flyttet al information over på vores digitale platforme og er derfor meget afhængige af, at publikum og medarbejdere har 100 procents oppetid. Med fibernetløsningen er vi sikret fuld redundans ude i skoven og kan levere stabil og sikkert wi-fi, selvom der skulle ske et teknisk uheld,” udtaler festivalens it-infrastrukturkoordinator Niels Håkonsson i en pressemeddelelse fra fibernetudbyderen Nianet.

Læs hele artiklen her

 

"Fibernetløsningen er vi sikret fuld redundans ude i skoven og kan levere stabil og sikkert wi-fi" Niels Håkonsson, it-infrastrukturkoordinator 

Live Chat Software