Ejerkreds

Nianet er ejet af 14 danske energiselskaber over hele landet. Se her hvilke og læs lidt om dem - ét af dem er måske dit lokale energiselskab.

aura logo

AURA Energi

AURA Energi er et konkurrencedygtigt og kundeejet jysk energiselskab med 280 medarbejdere og en omsætning på 1,2 mia. kr.

ernergi-midt

EnergiMidt A/S

EnergiMidt er det lokale el- og bredbåndsselskab for 176.000 kunder i det midtjyske område, som sætter en ære i nærhed til kunderne.

undefined

Fibia

Fibia er dannet i 2014 som en sammenlægning af NRGi's og SEAS-NVE's fiberaktiviter med hovedkontor i Svinninge på Sjælland.

GEV web

GEV Fibernet A/S

GEV Fibernet A/S er en del af Grindsted El- & Varmeværk, som forsyner Grindsted-egnen med el, varme og fiberforbindelser.

hef_nyt

HEF Fibernet A/S

HEF Fibernet er et datterselskab under koncernen Himmerlands Elforsyning, som udbygger fibernettet i hele Himmerland.

undefined

Jysk Energi

Jysk Energi leverer energi til nogle af landets største elforbrugere, men forstår at bevare fokus på personlig service og rådgivning.

Nord Energi web

Nord Energi

Nord Energi forsyner store dele af Vendsyssel med lynhurtige internetforbindelser, TV i højkvalitet og telefoni - alt sammen på fiber.

nyfors

Nyfors Fibernet A/S

NYFORS er et stærkt, nordjysk forbrugerejet multiforsyningsselskab med fire primære forretningsområder: Miljø, el, fiber og driftaftaler.

SE logo farve RGB web

SE

SE holder til i det sydvest- og sønderjyske, og er et af landets største el-selskaber og udbydere af fibernet.

SEF-logo Tag

Sydfyns Elforsyning

Sydfyns Elforsyning ønsker at skabe ét intranet for hele Sydfyn, så det bliver muligt for alle at få hurtigt bredbånd, telefoni og TV til gode priser.

trefor

TRE-FOR Bredbånd A/S

TRE-FOR er en stor leverandør af elektricitet, vand, fjernvarme og fiberforbindelser i Trekant-området til både privat og erhverv.

Thy-Mors-Energi

Thy-Mors Energi Holding A/S

Thy-Mors Energi sikrer bæredygtig udvikling gennem energiløsninger i lokalområdet.

Verdo logo

Verdo S/I

Verdo (tidligere Energi Randers) er blandt de grønneste energiselskaber i DK, og distribuerer både vand, el og varme.