GÃ¥ til indhold Åben navigation Luk navigation

Events

Hos Nianet tager vi ansvar for Danmarks digitale motorvej.

Det ansvar tager vi seriøst med inspirerende events og lærerige arrangementer, som behandler, iscenesætter og anskueliggør Danmarks digitale fremtid. Det sker gennem faglige kundeakademier, eksklusive roundtable-dinners for og med fremtrædende IT-personligheder samt sociale arrangementer, hvor networking og sublim underholdning danner det centrale omdrejningspunkt.

Du kan læse meget mere om vores aktuelle events i kalenderen herunder. 

 

IT-SIKKERHEDEN I DANSK ERHVERVSLIV ER UNDER ALVORLIGT PRES.

Våbenkapløbet mellem systemudviklere og hackere er fortsat uden ende, hullerne i forståelsen for hackernes end-game og omgang med data bliver større og større – og IT-sikkerhed bliver stadig opfattet mere som en forsikring end en investering.

Derfor satte Nianet Torsdag den 16. November IT-sikkerhed og cyberforsvar på dagsordenen, hvor vi inviterede til årets seminar på Langelinie Pavillonen, hvor førende IT-eksperter fra erhvervslivets største virksomheder deltog.
                                                                                                                                                                                                                                                      
Gik du glip af arrangementet?
                                                                                                                 Så kan du se en kort video her samt få de vigtigste råd med fra vores eksperter.
                                                                                                                                Læs mere om Annual it security summit med Nianet her

 

 

 

 

 

Cisco Connect 2018

Vi takker for en forrygende dag på Cisco Connect!

Udover at levere lynhurtigt fibernet til bl.a Staten, Københavns Kommune, Coop og Saxobank, så er vi hovedsponsor på NPF   - et af verdens største gaming events. Det kunne man i år få en forsmag på ved vores stand, hvor vi havde lavet et super fedt Gaming Area.

Her kan du se en video med Nianet og Cisco Connect.  

Rountable-dinners med Nianet

Nianet har endnu engang været vært ved en række eksklusive Roundtable-dinners.

Denne gang gik turen til Geranium i København og Frederikshøj Kro i Aarhus.

De to Roundtable-dinners bød på spændende oplæg fra Anders Kjærulff (Radio 24/7), godt selskab, massere af mulighed for at netværke og en sublim madoplevelse.

Stemningen og diskussionerne omkring bordene var i top og Sven Møller (Direktør, løsningssalg, Nianet) gjorde det fremragende som facilitator og moderator.

Der har ligeledes været en bred enighed blandt deltagerne om, at det var et super event.

"Årets Nianet roundtable byder vanligt på højinteressant fagligt indhold, og afvikles i gode rammer samt passende format, med muligheden for at udvide sit netværk og dele erfaringer med andre aktører og kunder i branchen" Mvh Jakob Norup, CEO, Hosters.

Hvis du synes at Roundtable-dinners med Nianet lyder interessant eller blot er nysgerrig på, hvad Nianet ellers holder af events, så skriv til Steffen Curran på scu@nianet.dk.

Vil du høre mere om, hvad Nianet kan gøre for din virksomhed, så kontakt os på 70208730 eller på info@nianet.dk.

Nianet Academy

Vi i Nianet tager ansvar for Danmarks digitale motorvej. Det gør vi ved at holde spænende akademier, hvor IT-eksperter italesætter vigtige emner inden for IT-branchen.

Har du spørgsmål eller brug for mere information om vores events, er du altid velkommen til at kontakte Marketingchef Steffen Curran på scu@nianet.dk

Nianet Gokart Academy

Nianet tager ansvar for Danmarks digitale motorvej og i den forbindelse afholdt vi et hæsblæsende gokart-arrangement i bedste Le Mans-stil. Her var der mulighed for at prøve hestekræfter med strategisk snilde, networking, god mad – og fart over feltet. 

Her kan du se en kort film fra vores go kart event.

Ærgrer du dig over at du ikke nåede at tilmelde dig, så sørg for at hold dig opdateret på siden her eller tilmeld dig, vores nyhedsbrev nederst på denne side. 

 

Hold dig opdateret på vores events

Vi slår løbende nye events og arrangementer op her på siden, så du altid kan holde dig opdateret på de events, du finder interessante for dig og din virksomhed. 

Har du spørgsmål eller brug for mere information om vores events, er du altid velkommen til at kontakte Marketingchef Steffen Curran på scu@nianet.dk

Tilmeld dig her

og bliv opdateret på
nye events

Live Chat Software