Nia-TV: Nianets videokanal

Se vores små film om Cloud Services, Housing/Co-location og Fiberforbindelser. Du vil på få minutter få et godt og nemt forståeligt indblik i, hvad disse højteknologiske produkter består af, og hvad de kan bruges til. Vi udvider løbende rækken af videoer. God fornøjelse!

 

Ta' med Nianet i skyen! 

Filmen handler om cloud og Virtuelt Datacenter, og viser hvordan du hurtigt og overskueligt kommer i skyen med din virksomhed, så du kan opleve alle fordelene såsom fleksibilitet og besparelser i både tid og penge.

Fiberforbindelser

Se hvordan Nianets højteknologiske fibernet er bygget op, og hvordan det bruges. Fiberforbindelserne sørger for, at virksomheder kan kommunikere lynhurtigt og sikkert mellem afdelinger og med omverdenen.

 

Housing/Co-location

Vi tilbyder professionel co-location i vores fire datacentre fordelt på to i Vest- og to i Østdanmark. Vores nyeste datacenter i Skanderborg er bygget ud fra den bedste og nyeste viden på området med omtanke for alt fra miljø til sikkerhed. Få her et kig indenfor.

 

Nianets nyeste datacenter i Glostrup

På 1 min. og 17 sek. kan du se opførelsen af vores nyeste datacenter i Glostrup i denne time elapse video - en fantastisk forvandling af en kæmpe, tom lagerhal til et state of the art datacenter, bygget efter Tier 3-foreskrifter, som er højeste sikkerhedsniveau i Danmark. 

 

Live Chat Software