GÃ¥ til indhold Åben navigation Luk navigation

Nyhedsbrev februar 2017

Nianet og Coop indgår aftale der skaber grundlaget for fremtidens digitale dagligvarehandel og sikrer bedre netforbindelser i danske yderområder.

Danmarks største dagligvarevirksomhed, Coop, har indgået en stor aftale med Nianet A/S, om fibernet til minimum 1050 Coop butikker i Danmark.

Det skal skabe fundamentet for fremtidens IT i butikkerne.

Aftalen indebærer, at der nu kommer fibernet i mange, mindre befolkede områder, og dermed får mange borgere langt bedre netforbindelser, end de har i dag.

LÆS MERE HER

YOUR TIME IS NOW

 

Mød Nianet til Cisco Connect i Øksnehallen, onsdag den 29. marts 2017 fra kl. 09:00 – 16:30.

Your Time Is Now - Årets tagline kunne ikke være mere rammende. Digitalisering er det nye sort, eller buzzword om du vil. Men fakta er, at vi ikke kommer udenom at skulle digitalisere og at det sker nu.

 

Nianet glæder sig til Cisco Connect 2017. Og vi stiller op med kæmpe stand og overraskelser oppe i ærmet. Vi tager vores IT-eksperter med og vil rigtig gerne møde dig! Vil du med på konferencen? Vi har billetter. Skriv til scu@nianet.dk.

 

Er du blevet nysgerrig eller har du blot lyst til en uforpligtende snak, så sidder vores eksperter klar på tlf: 70 20 87 30 eller på scu@nianet.dk

Vi glæder os til at se dig!

DOWNLOAD DIG KLOGERE

Vil du vide mere om, hvordan du forholder dig til dit aktuelle trusselsniveau? Mangler du en plan for dine indsatsområder? Eller vil du bare gerne blive lidt klogere?

Så kan du downloade vores 3 pixibøger om DDoS-angreb, Ransomware og medarbejdersikkerhed, som gør dig klogere på nutidens 3 største IT-trusler.

Du kan downloade alle pixi-bøgerne her

HAR DU OVERLEVET MARERIDTET?

Mere end 1000 besøgende har allerede vist interesse for nervepirrende DDoS-angreb, hjernevridende krypteringskoder og hævngerrige hackerpirater i "IT-chefens Værste Dag".

Har du endnu ikke prøvet kræfter med IT-chefens Værste Dag, har du mulighed for at teste dine evner i vores 80'er-inspirerede arkade-univers her.

Live Chat Software