GÃ¥ til indhold Åben navigation Luk navigation

Bliver vi alle en del af fremtiden?

BLIVER VI ALLE EN DEL AF FREMTIDEN?    Det var den politiske målsætning, som Folketinget vedtog i 2013. Sagen er bare, at ”alle” i dag kun betyder hver sjette husstand. Og det er et problem.

For skal Danmark vækste som nation, skal væksten også ske i yderområderne og ikke kun forplante sig der, hvor huspriserne er tårnhøje og Den Lille Havfrue igen er blevet et malerlærred.

Og den vækst hjælper Nianet med at drive ved at tilbyde stærke fiberforbindelser til danske virksomheder i hele landet.

Men hvordan ser fremtiden ud for dansk erhvervsliv? Og hvordan tager vi vækstproblemet alvorligt?

Nianets adm. direktør Rasmus Helmich har sammen med Steffen Damsgaard, formand i Landbydistrikternes Fællesråd, skrevet et blogindlæg på jp.dk, der giver svar på, hvordan danske virksomheder kan overleve i fremtiden.

Læs hele blogindlægget HER

 

NYT FOKUS GIVER PLUS PÅ BUNDLINJEN Computerworld har i 2017 gennemgået en stribe af danske fiberselskabers årsregnskaber, og her har Nianet som et af de få danske fiberselskaber knækket koden til at vokse både på top- og bundlinje. 

Nianet fortsætter altså den stigende fremgang med en rekordomsætning i 2016 på 345 millioner sammenlignet med 297 millioner i 2015. Men den fremgang er ikke kommet uden nye tiltag, hvor et ændret fokus har været baggrunden for den store vækst i Nianet.

Bliv klogere på hemmeligheden bag Nianets fremgang HER

 

SKAL VI LEVERE FIBER TIL DET YDRE RUM? Den 15. maj afholdt Nianet et bio-event, hvor vi havde inviteret kunder, samarbejdspartnere mv. til forpremiere på Alien: Covenant. Ud over en underholdende film fik vi også svaret på, hvilke yderområder vi skal holde os fra for at sikre artens overlevelse:

Alle på den anden side af Mælkevejen er dårlige nyheder. Vil du holdes opdateret på Nianets kommende events?

Så tilmeld dig vores nyhedsbrev herunder

TILMELD NYHEDSBREV HER

Live Chat Software