GÃ¥ til indhold Åben navigation Luk navigation

Om Nianet

Nianet leverer professionelle data-kommunikationsløsninger baseret på fiber til både offentlige og private virksomheder.
I vores samarbejde med 13 energiselskaber repræsenterer vi det største og hurtigst voksende fibernet i Danmark – landets digitale infrastruktur.

Hos Nianet kan vi forsyne samtlige danske virksomheder med en fiberforbindelse til hurtig og sikker datakommunikation. Vi er en af de største udbydere på det danske fibermarked, hvor vi samlet råder over 100.000 km fibernet

Netværk, Innovation og Ansvar
Navnet Nianet har vi skabt ud fra tre centrale værdier, som tegner vores hverdag og daglige mål:

Netværk – Vi lever af at skabe netværk. Vi gør det både teknisk og menneskeligt. Vi skaber netværk med partnere, ejere, leverandører og selvfølgelig vores kunder.

Innovation – Vi udvikler. Vi er kreative. Vi er fleksible.

Ansvar – Vi er ærlige og troværdige. Vi siger, hvad vi gør, og gør, hvad vi siger.
Vi arbejder altid hårdt på at leve op til værdierne i vores navn – for navnet Nianet skal forbindes med et kvalitetsstempel. Hver gang.

Fakta
Nianet er etableret i maj 2003 og genvandt i 2015 statsaftalen – Danmarks største dataaftale. Med aftalen leverer vi dataforbindelser til statsejede institutioner frem til 2020.

I 2017 indgik Danmarks største dagligvarevirksomhed, Coop, en stor aftale med Nianet om fibernet til minimum 1050 Coop butikker i Danmark.

Derudover vandt Nianet i starten af 2018 en 5-årlig bredbåndsaftale med København Kommune.

Ejerkredsen består af 13 energiselskaber fordelt over hele landet. 

Fysisk er Nianet placeret med hovedkontor i Glostrup og en afdeling i Skanderborg samt fem datacentre i henholdsvis Glostrup, Taastrup, Vallensbæk, Skanderborg og Aarhus.

Fordelt over fem datacentre i landet har vi i dag 160 ansatte, som tæller alt fra outbound-sælgere til certificerede IT-konsulenter.  

Få mere information om Nianet her:

NIA-TV

Ejerkreds

Ledelse

Bestyrelse

Kunder

Sponsorater

Job

Nyhedsbrev

 

Vellykket Roundtable-dinner på Geranium

Nianet var endnu engang vært ved en eksklusiv roundtable-dinner for ledende folk i IT-branchen.

Aftenens tema var denne gang IT-sikkerhed, cloud, data og aflytning. Udover en sublim madoplevelse bød aftenen også på to interessante talere; 

Første taler på programmet var Anders Kjærulff, som er editor/studievært på Radio24syvs
'Aflyttet'. 

Herefter fortalte Pia Voldmester, som er advokat og erfaren specialist i IP-ret, om trusselsbilledet i forhold til den nye EU-forordning.

Vil du læse mere om eller tilmelde  dig vores kommende events så klik her 

 

Live Chat Software